<$BlogRSDUrl$>

27.3.09

Grotid 

Denne helga ser eg fram til eit årleg høgdepunkt. Det er ikkje den ekstra timen nattesøvn eg tenkjer på, men det årlege seminaret på Ankalterud gard på Nordsinni, "Grotid", oppkalla etter vår faglitterære skytsengel Gro Dahle. I år er vi 13 gamle studentar frå den faglitterære forfattarutdanninga som møtest, med oss har vi Jon Ewo som inspirator.

Oppdatering, 29.03.09: Vi er glade attende frå det årlege møtet vårt. Det heldt same høge kvalitet som vanleg. Som skriveøving for Jon Ewo har eg, saman med ein lege og ein kulturarbeidar, vore med på å utvikle bokprosjektet Hvordan bli rik, vakker og berømt. Selvhjelpsbok til det gode liv for ungdom. Målgruppa er i alderen 14-16 år, og framsida vil bli utstyrt med teksten "Advarsel: Vanedannende". Redaktørane er alle i femtiåra og kunne vore foreldra til dei potensielle lesarane, så vi har inga tru på at dei vil høyre på oss i noko fall.

For urolege lesarar og kommentatorar som har lurt på om eg sov over frukosten i dag: Nei da, det gjekk bra. Alle stilte klokka rette vegen. God sommar ...
# lagt inn 27.3.09 0 kommentarar
Skriv ein kommentar
Send innlegget til nokon du kjenner

Kommentarar:

Skriv ein kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?