<$BlogRSDUrl$>

17.10.03

Technomesse 

"- Gudstjenestene er designet for de som levde i 1814, de fleste av dem er døde, sier Gregers Lundh, prest i Gjøvik. Han er en av ildsjelene bak technomessa i Fjellhallen, et annerledes møte med kirka," ifølgje Oppland Arbeiderblad. Messa finn stad 15. november, og er "kickoff" for konfirmantundervisninga i Gjøvik-området, pluss ein del av 850-årsjubileet til Hamar bispedømme.
I tillegg til at autofile Jan Erik Larsen er et gedigent trekkplaster har Technomessa sikret seg DJ-en Øyvind Borgsjø og rapperen Multi. Bandene Apangello og Shoeshine Boys og et stort ten-sing kor skal også delta.

Innimellom skal det være bibeltime, litt undervisning og det blir også tid til en gudstjeneste.

- Men, glem alt en legger i begrepene gudstjeneste og undervisning. Selv om liturgien er lik blir dette noe helt annet, forsikrer [Merete] Huuse [ved Hamar bispedømmekontor].

Et av de essensielle kirkelige spørsmålene skal bli det første konfirmantene møter: Finns Gud? Ellers vil ikke de involverte røpe for mye av innholdet, men lover også noen overraskelser underveis.

Eg funderer stadig på korleis ein i dag kan realisere Elias Blix sitt program om å "lovsyngja Krist paa vaar tunga", og eg ser ikkje bort frå at dei er inne på noko på Gjøvik.

Send ein kommentar.
# lagt inn 17.10.03 0 kommentarar
Skriv ein kommentar
Send innlegget til nokon du kjenner

Kommentarar:

Skriv ein kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?