<$BlogRSDUrl$>

8.5.09

Det livnar og livnar 

Bilettekst i Vikebladet 05.05.2009, konfirmasjon i Ulstein kyrkje:
Det sikraste av alle vårteikn er når du ser konfirmantar i kvit kappe på ei kyrkjetrapp. (Første songen på gudstenesteprogrammet – under konfirmantane sin prosesjon inn i kyrkja – var då også, passande nok, ”No livnar det i lundar”)
Same avis, same dag:
Vi har allereie starta neste konkurranse og denne gangen er temaet "No livnar det i lundar." Våren er endeleg her og fotoklubben Fotodilla vil derfor ha "No livnar det i lundar" som tema for den nye fotokonkurransen.
Budstikka 07.05.2009:
["hva skjer?" 8. mai] FOREDRAG: Nesøya Eldres Vel (under Kiwi). Servering fra 11.00. Foredrag «No livnar det i lundar» – glimt av norsk poesi ved Asbjørn Liland 12.00.
Oppland Arbeiderblad 07.05.2009, referat frå Raufoss og omegn pensjonistlag 27. april:
Husorkestret med Åge som forsanger, stemte i med «No livnar det i lundar». Sekretær leste referat fra forrige medlemsmøte. Det ble godkjent.
Porsgrunns Dagblad 08.05.2009, referat frå Fagforbundet Porsgrunn pensjonistklubb 18. mars:
... et spesielt velkommen til Gunnar Thuve fra Kulturavdelingen i Porsgrunn kommune. Han skulle snakke om «Kulturtilbud for eldre». Med Marith Weholt ved pianoet sang vi «No livnar det i lundar»; Kari leste så diktet «Hestehov» skrevet av Håkon Olsen, før hun ga ordet til Gunnar Thuve.
Ryfylke 08.05.2009, referat frå Sauda Pensjonistforening 29. april:
Møtets første sang var ”Nå livnar det i lundar” og den passet fint.
Sluttstrek for i dag frå bloggen til Damene.no:
Det er vår!
Nå, når det "livnar i lundar og lauvast i li", er fasiten slik at man skal boble over av energi fra fuglenes første morgenkvitter. Trangen til å trekke dyna over hodet og "bli på rommet" hører ikke hjemme nå!
Tja. God helg!
# lagt inn 8.5.09 0 kommentarar
Skriv ein kommentar
Send innlegget til nokon du kjenner

Kommentarar:

Skriv ein kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?