<$BlogRSDUrl$>

30.8.09

Valnytt 

Norge IDAG 28.08.09:
Stoltenberg med sine rød-grønne hjelpere er i ferd med og avkristne Norge, dersom de får fortsette etter valget.

Dette blir det viktigste valget i Norges historie, der folket kan berge vårt land fra ulykke og undergang. Vår holdning til Israel må også legges om. Når en ser massemedias negative holdning, er det skremmende. Den som velsigner Israel, vil Gud velsigne. Hele verden skal ordne opp i det som skjer i Israel. Hadde dette skjedd i Norge, ville vi protestert mot det. Gud kaller Israel for sitt land, det er Han som bestemmer der.

Så la oss gå inn i høstens valgkamp med tro på at vi kan snu dette i riktig rettning, og vinne en viktig seier for vårt land. Elias Blix skrev fedrelandsalmen vår. Vårt heimland i mørker lenge låg. Etter 1000 års kristen påvirkning, er vi faktisk tilbake til dette mørker.
Frå eit lesarinnlegg signert Oscar Olsen. Eg er stort sett usamd i analysen (eg er ofte usamd med ting som står i Norge IDAG), men dette er ei røyst som får fram karakteristiske trekk ved ei side av Blix-resepsjonen. Notert fordi eg for tida funderer på om ein kan lære noko av historia, og i tilfelle kva.
# lagt inn 30.8.09 0 kommentarar
Skriv ein kommentar
Send innlegget til nokon du kjenner

Kommentarar:

Skriv ein kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?