<$BlogRSDUrl$>

19.6.10

Jubileumsnytt: Dugnad 

Avisa Nordland i dag, under overskrifta "Steller til Blix-fest":
GILDESKÅL: Entusiastene på Sandhornøy har ikke tid til å vente på pengene som skal finansiere forskjønningen av området ved Blixbysten og Blix-bautaen på Sandhornøy.
– For å få rosehekken og plenen her ved bautaen klar til feiringen måtte vi starte allerede nå, sier Laila Kildal. Hun har vært med og ledet en gruppe på opp mot 14 personer som i regi av lokalutvalget har fjernet krattskog og trær for å åpne landskapet og gi lys til området ved bautaen. Det er også anlagt plen og en rosehekk som erstatter kjettinggjerdet rundt bautaen.
– Vi har holdt på kveld etter kveld og fått gjort ufattelig mye allerede, sier hun. Trygve Førde er tydelig stolt over sambygdingenes innsats. Nå gjenstår det i hovedsak bare å utbedre parkeringsplassen ved bautaen før grunnarbeidene er ferdig i dette området.
Identitet. Innbyggerne på Sandhornøy har sterke bånd til Elias Blix, noe som blant annet understrekes på 17. mai når folketoget stopper opp for å legge ned krans ved bautaen, som ligger tett inntil fylkesveien på Våg.
# lagt inn 19.6.10 0 kommentarar
Skriv ein kommentar
Send innlegget til nokon du kjenner

Kommentarar:

Skriv ein kommentar

This page is powered by Blogger. Isn't yours?